Zachraňte korály - Chiacchiera, Martino, 1993- (Tlama games, 2024)
Ve hře Zachraňte korály se hráči stanou výzkumníky a zachránci oceánů, kteří najímají posádku a prozkoumávají korálové útesy. Hráči se musí chytře rozhodovat, jak využít zdroje a energii, aby úspěšně obnovili poškozené korálové ekosystémy a zbavili oceán znečištění. V každém tahu se mohou rozhodnout mezi akcemi nabíjení energie nebo plavby, při které umisťují umělé útesy a plní mise. Hra pokračuje do chvíle, kdy některý hráč dosáhne 45 vítězných bodů, poté následuje závěrečné bodování. Hra kombinuje strategické plánování a ekologické téma, což z ní činí jedinečný herní zážitek.