Včelín - Vogelmann, Connie (ALBI Česká republika a.s., 2023)
Včelín je sci-fi hra, ve které budoucnost patří včelám. Ty na zemi rozvinuly vyspělou civilizaci a nyní cestují vesmírem, který se snaží ovládnout. Každý hráč ovládá jednu z 20 unikátních frakcí, které začínají s jedním úlem, několika surovinami a dělnicemi. Dělnice jsou pověřovány různými úkoly, jako je zkoumání planet, shromažďování surovin a vynalézání technologií. Frakce během hry sbírají vítězné body tím, že demonstrují své silné stránky prostřednictvím řezeb a technologických pokroků. Čas je však omezen a dělnice mohou provést jen několik akcí, než se musí uložit k hibernaci.