Splito : sdílejte vše (kromě vítězství) - Rémond, Luc (Tlama games, 2022)
Splito je zábavná a rychlá karetní hra na principu draftu. Každý hráč dostane na začátku hry 13 karet a na konci každého tahu si vybere kartu (cíle nebo hodnoty), kterou z ruky umístí mezi sebe a svého souseda vlevo nebo vpravo. Následně pošle zbylé karty hráči po levici. Tento proces pokračuje, dokud nejsou všechny karty odehrány. Po 13 kolech jsou vyhodnoceny společné karty cílů a cíle na hromádkách mezi hráči. Skóre hráče je určeno vynásobením bodů z levé a pravé hromádky. Hra vyžaduje spolupráci se sousedy a snahu o dosažení vyvážených hromádek pro co nejvyšší bodový zisk.