Senjutsu : bitva o Japonsko - Allen, Paul D. (Tlama games, 2022)
Senjutsu je soubojová taktická hra ze starého Japonska řízená kartami. Hráči se stanou samuraji, kteří bojují na život a na smrt. Jedinečná osobnost, schopnosti a zbraně postav budou využity k přechytračení a porážce protivníků v rychlých, napínavých a tematických soubojích.