Podhoubí : strategická hra na houby - Neville, J. J. (Tlama games, 2024)
Podhoubí (česká edice hry Mycelia) je dynamická taktická hra, ve které hráči soupeří o prostor a zdroje a vytváří vlastní houbové království. Hra sleduje životní cyklus hub, cestu tvoření, expanze, smrti a znovuzrození. Ve hře jsou pěstovány houby, aby byly získány body, spórovány, aby byla rozšířena myceliální síť, a nakonec je očekáván jejich rozpad, který odemkne speciální akce.