Medobraní : včely v čele bzzznysu - Salomon, Paul (Mindok, 2020)
Medobraní je desková hra, ve které jsou včely umisťovány a včelstvo rozšiřováno po hrací ploše. Přikládáním jednotlivých destiček jsou spouštěny různé akce, které musí být hráči chytře využity, aby jejich včely byly úspěšnější než ostatní. Cílem hry je sběr pylu a nektaru a jejich prodej na trhu ve správnou chvíli. Medobraní je považováno za nádhernou rodinnou hru, která nemá složitá pravidla, ale nabízí zajímavou hloubku.