Čarostíny (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2023)
Ve strategické deskové hře Čarostíny, plné magie a kouzelných tvorů, je hráčům umožněno vstoupit do temného světa, kde bojují proti ostatním. Během hry jsou sbírány zdroje a hráči se učí nová kouzla. Cílem je stát se největším stínomágem. Poslední hráč, který zůstane naživu, se stává vítězem.