Books of time - Głowacz, Filip (Tlama games, 2023)
Books of Time je karetní strategická deckbuildingová hra, ve které hráči sepisují tři významné svazky plné různorodých schopností a kombinací. Hráči vytvářejí knihy o obchodu, vědě a technice, přičemž do nich přidávají stránky a budují tak silné kombinace akcí. Cílem je spravovat zdroje, plnit úkoly a posouvat se po stupnicích civilizace, aby se odemkly nové možnosti bodování. Každá partie vyžaduje strategické plánování a přemýšlení o tom, jak nejlépe využít své knihy pro dosažení co nejvyššího skóre.