Armata Strigoi - Valtriani, Marco (Pegasus Spiele, 2021)
Armata Strigoi je kooperativní hra, která se točí kolem věčného boje mezi upíry a vlkodlaky. Ačkoliv hráči představují tým vlkodlaků, každý hráč musí dělat svá vlastní rozhodnutí, své akce a pohyby. Každý představuje "Powerwolfa" (nejlepší hrdinové z vlkodlaků), který se sám snaží dobýt pevnost a zároveň jako člen týmu porazit všechny upíry.