Sedm draků - Looney, Andrew, 1963- (AMIGO Spiel, 2012)
V tajemném údolí uprostřed majestátných vysokých hor žije sedm draků. Každý má svoji barvu a svoji jedinečnou vlastnost. Vydejte se mezi ně a pomozte jednomu z nich získat nadvládu nad údolím. Propojte sedm karet svého draka dříve, než se to podaří vašim protihráčům!