The original Rummikub : brings people together (Piatnik Praha s.r.o., 2012)
Klasická logická rodinná hra s čísly. V této hře se skládají stejnobarevná čísla, postupky z různých barev a využívají se co nejlépe čísla vyložená na stole. Lze kombinovat, přikládat, a dokonce přesouvat různé kostičky s čísly. Vítězem se stane ten hráč, který se jako první zbaví svých čísel ze stojánku