Řekni to květinou - Hargrave, Elizabeth (Mindok, 2019)
Karetní hra, kde hráči vytvářejí kytice z 18 karet. Je důležité, nejen jaké karty mají, ale i jejich pořadí. Hráči si vybírají karty z balíčku a umisťují je do své kytice. Jakmile mají všichni v kytici čtyři karty, hra skončí, vyhodnotí se efekty karet a zapíšou se bodové zisky. Body se získávají na základě efektů jednotlivých karet a jejich kombinací. Některé kombinace mohou body i ubrat.