Kniha kouzel - Walker-Harding, Phil, 1981- (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2023)
Kniha kouzel je desková hra, ve které se hráči ujímají rolí čarodějů, kteří se účastní každoroční soutěže SuperČar. Cílem hry je zaplnit svou knihu kouzel novými kouzly a stát se Nejvyšším čarodějem.