Guláš - Glover, Jason (Mindok, 2023)
Guláš je jednoduchá a zábavná párty hra, kterou lze snadno vzít s sebou na cesty. Hráči přidávají karty do kotlíku s gulášem nebo je používají k odhánění škůdců. Karty se dobírají a přidávají do guláše nebo se skrytě pokládají na škůdce. Pokud je hodnota guláše alespoň 12, získá hráč, který hru ukončil 2 body. Pokud ne, ostatní hráči získají bod. Hra končí, když někdo nasbírá 5 bodů.