Chladnokrevně - Capote, Truman, 1924-1984 (Kontrast Vintage, 2023)
Reportážní román amerického autora na základě skutečné události a autentického dokumentárního materiálu popisuje okolnosti bestiální vraždy farmářské rodiny v Kansasu, která otřásla Amerikou v roce 1959.