Na křídlech draků - Vogelmann, Connie (Stonemaiergames, 2023)
Na křídlech draků je hra, která volně navazuje na populární ptačí hru Na křídlech. Hráči v ní získávají draky různých velikostí, schopností i barev a usazují je v jeskyních. Začínají jen se třemi místy, jejich počet se však bude zvyšovat, stejně jako počet draků. Každý další drak je schopen řetězit schopnosti některých předchozích, a hráči se tak budou muset snažit, aby mezi draky fungovala souhra. Hra je zcela samostatná a nelze ji kombinovat s původní hrou Na křídlech.