Joking hazard : an offensive card game from Cyanide & Happiness (Exposm, LLC, 2021)
Joking Hazard je velmi oblíbená karetní hra, kterou vytvořil tým známý z webového komiksu Cyanide & Happiness. Hra je známá svým černým humorem a nevhodností pro děti. Hráči soutěží ve vytváření komických a často nevhodných komiksů o přátelství, násilí, sexu a o všem mezi tím