Decrypto : communicate safely - Dagenais-Lespérance, Thomas, 1988- (Scorpion masqué, 2018)
Decrypto je týmová slovní hra, kde hráči ve dvou týmech dešifrují kódované zprávy. Každý tým má čtyři kódová slova, která odpovídají číslům 1 až 4. Úkolem je předávat kódy složené ze tří různých čísel. Komunikace probíhá prostřednictvím trojice slov, která jsou asociací k jednomu z kódových slov. Úspěch ve hře závisí na správném dešifrování zpráv vlastního týmu a odhalení kódů soupeře. Hra je srovnávána s populární hrou Krycí jména, ale Decrypto nabízí větší spád a zapojení hráčů