Astra - Porkoláb, Patrik (Mindclash Games GmbH, 2022)
Astra je interaktivní taktická hra, ve které hráči objevují souhvězdí na noční obloze. Hráči sbírají a utrácejí hvězdný prach, aby označili hvězdy na kartách souhvězdí. Dokončením objevování souhvězdí se získávají karty, které zvyšují hodnotu sbírky a poskytují další schopnosti. Pomoc ostatním hráčům při jejich objevování je odměňována okamžitými výhodami. Hra se skládá z nepřetržitých tahů hráčů až do doby, kdy je odebrán určitý počet karet souhvězdí. Po závěrečném bodování vyhrává hráč s největším počtem bodů slávy