Panství hrůzy : hra plná bádání, záhad a strachu - Valens, Nikki (Asmodee Czech republic, 2023)
Panství hrůzy je kooperativní desková hra, která je známá svým silným hororovým tématem a poutavým příběhem. Hráči spolupracují jako vyšetřovatelé, kteří se snaží odhalit tajemství strašidelných panství a čelit nebezpečím, která na ně čekají. Každá hra nabízí unikátní příběh s různými scénáři a možnostmi. Digitální aplikace řídí průběh hry, ovládá nestvůry a události, což hráčům umožňuje plně se ponořit do hry.