Gump : jsme dvojka : příběh psí pravdy, naděje a lásky - Rožek, Filip, 1976- (Kontrast (Dobrovský), 2023)
Pokračování dojemného psího příběhu, který se dočkal literárního ocenění i filmového zpracování.