Friedrich řečený Bedřich : dokuromán - Štráfeldová, Milena, 1956- (Ikar, 2024)
Životopisný příběh jednoho ze světově proslulých českých hudebních skladatelů. Autorka líčí všechny životní strasti a neduhy našeho velikána včetně celospolečenského vnímání jeho tvorby.