Jumanji : hra pro ty, co chtějí hledat a najít... cestu pryč z normálního světa (Spin Master Games, 2021)
Jumanji je desková hra, kterou lze hrát od dvou do čtyř hráčů. Cílem hry je dotáhnout figurku až do centra desky, kde se nachází "Jumanji". V průběhu hry se hráči střídají v tahu a snaží se splňovat úkoly, které jim hra přináší. Hra vznikla na motivy stejnojmenného filmu.