Výbušná koťátka : karetní hra pro milovníky koťátek a výbuchů a laserových ukazovátek a taky koz (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2020)
Karetní hra Výbušná koťátka je kočičí verzí Ruské rulety. Hráči se zde střídají v tazích, během kterých si dobírají karty, dokud někdo neobdrží vybuchující koťátko, čímž končí a je vyřazen ze hry. Balíček karet se samozřejmě skládá též z karet, které vám umožní se výbuchu vyhnout. S každou další kartou je hra napínavější a napínavější, protože, jak se jejich počet v dobíracím balíčku snižuje, zvyšuje se zároveň pravděpodobnost, že si doberete koťátko a efektně se vyhodíte do povětří.