Vítejte na Měsíci - Turpin, Benoit (Rexport, s.r.o., 2022)
Vítejte na Měsíci je hra o osidlování Měsíce. Jedná se o hru z kategorie flip and write, ve které hráči otáčejí karty a na jejich základě něco zakreslují na své hrací desky. Hra obsahuje osm různých scénářů, které společně vytvářejí ucelený příběh, jehož obtížnost postupně narůstá. Součástí hry je i kampaňový mód, který jednotlivé scénáře provazuje do delší kampaně, ve které výsledky z předchozích her ovlivňují tu aktuální.