Ukradené Vánoce Tima Burtona : převezměte vládu nad svátečními dny! (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2023)
Hra na motivy filmu Tima Burtona Ukradené Vánoce. Jedná se o rychlou taktickou karetní hru, ve které si hráči zvolí postavu z filmu a snaží se sbírat žetony svátků, které odpovídají jejich postavě.