Palírna : dvakrát destilovaná desková hra - Beck, Dave (Rexport, s.r.o., 2022)
Palírna je strategická desková hra, ve které hráči vlastní palírnu a snaží se vyrábět různé druhy alkoholu a současně usilují o to, aby se stali mistry v destilaci během sedmi kol.