Noc upírů - Garfield, Richard, 1963- (ALBI Česká republika a.s., 2021)
Noc upírů je závodivá hra na principu deck buildingu - upíři si staví svůj balíček karet, loví lidi, plní tajné mise, snaží se získat růži a mimo jiné se i vrátit zpět do hradu před východem slunce. Hráči pohybují se svými upíry po mapě a loví lidi, aby za ně získali vítězné body a zároveň si je přidávají do balíčku, který si postupně budují.