Museum : pictura - Dubus, Éric (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Museum Pictura je strategická hra, ve které hráči sestavují sbírky umění ze 180 ilustrovaných karet obrazů. Každá karta představuje slavné umělecké dílo a obsahuje údaje o něm. Cíl hry je získat co nejvíce bodů prestiže za vytvoření sbírek se stejným tématem nebo ze stejného období. Hráči mohou také vyměňovat obrazy s mezinárodními muzei, získávat mecenáše a pořádat dočasné výstavy.