Malé velké galaxie - Almes, Scott (Rexport, s.r.o., 2015)
Malé velké galaxie jsou strategickou kostkovou hrou, ve které se hráči snaží vytvořit nejmocnější impérium v celé galaxii. Pomocí kostek kolonizují nové planety se zvláštními schopnostmi, rozvíjí svoji flotilu a snaží se předčit ve vývoji ostatní galaktické vůdce. Malé velké galaxie jsou poměrně komplexní hra v malém balení. Kromě toho hra obsahuje i zajímavé sólo scénáře, kdy je možné hrát proti hře samotné.