Jak se trollí princezny - Thunborg, Pim (Tlama games, 2023)
Jak se trollí princezny je hra o přesouvání trollů za účelem zlepšení akcí. Každý hráč představuje jeden ze čtyř trollích klanů. Pokud chcete získat přízeň krále, musíte na něj zapůsobit. Hráči získávají přízeň (v podobě vítězných bodů) za obvyklé trollí kratochvíle: kradení pacholátek z kolíbek, „najímání“ lidí, boření zvonic, unášení princezen, budování slují a používání magické trollí síly. Pokud chcete uspět, musíte získat zdroje a pohybovat svými trolly k různým akcím. Hráč s největším počtem vítězných bodů na konci hry se stane nejlepším trollím vůdcem.