Hostina pro Ódina - Rosenberg, Uwe, 1970- (Tlama games, 2017)
Hostina pro Ódina je komplexní ekonomická hra od Uwe Rosenberga, který je autorem úspěšných titulů, jako je Caverna nebo Patchwork. Tentokrát se ocitneme mezi Vikingy. Hráči budou lovit, shromažďovat zásoby, zpracovávat je, stavět budovy a lodě, objevovat nová území a provádět nájezdy. To vše proto, aby získali co nejvíce vítězných bodů. Hostina pro Ódina je poměrně komplexní hra, která je doporučena spíše zkušenějším hráčům.