Fakt hluční knihovníci (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2023)
Fakt hluční knihovníci jsou další bláznivá párty hra od tvůrců hry Výbušná koťátka. O co vlastně v této hře jde? Váš tým bude vykřikovat slova, která začínají na konkrétní písmeno a zapadají do určité kategorie. Počáteční písmena se změní pokaždé, když zakřičíte správnou odpověď a pokud váš tým vymyslí víc slov než ten druhý, získáte body. Cílem hry je být v týmu, který jako první získá 12 bodů.