Dead by daylight : desková hra - Level 99 Games LLC (Albuquerque, Nové Mexiko) (Praha : Tlama games, 2022)
Během partie Dead by daylight se z jednoho hráče stane surový zabiják, zatímco až čtyři přeživší spojí své síly a pokusí se zabijákovi uniknout. Zabiják obchází temná zákoutí vyzbrojený brutálními zbraněmi a nadpřirozenými schopnostmi. Jeho cílem je ulovit lidskou kořist a obětovat ji na oltář záhadné Entity. Přeživší musí opravit generátory, s jejichž pomocí zprovozní únikový východ a uprchnou do bezpečí. Zabiják jim ale bude celou dobu v patách. Bez spolupráce nemají přeživší žádnou šanci zmařit zabijákův plán a spasit své duše.
Pro hráče od 15 let
Keywords: deskové hry; board games