Rozchodové řízení - Procházka, Petr, 1987- (V Praze : Pointa, 2023)
Humorný a napínavý román, ve kterém se hlavní hrdina odmítá vyrovnat s rozchodem a využije všech prostředků k tomu, aby získal nazpět srdce své ex. Jak se vyrovnat s rozchodem? Jednoduše ho neakceptovat a pokusit se nekompromisně získat svou ex zpět. Takový je cíl hlavního hrdiny Erika. Své úsilí musí navíc znásobit, když se dozvídá, že si jeho bývalá bude za pár týdnů brát někoho jiného. V odboji proti svatbě Erik využívá všechny možné prostředky - peníze, služby hackerů, přátele, a to bez ohledu na vedlejší škody. Dokonce se z několika pádných důvodů rozhodne nevěstu demonstrativně unést přímo ve svatební den. Podaří se mu uspět, nebo to celé skončí katastrofou pro všechny zúčastněné? Nakladatelská anotace.
Keywords: české romány; humoristické romány; literatura young adult; publikace pro mládež; Czech fiction; humorous novels; young adult literature; juvenile literature