Rozchodové řízení - Procházka, Petr, 1987- (Pointa, 2023)
Humorný a napínavý román, ve kterém se hlavní hrdina odmítá vyrovnat s rozchodem a využije všech prostředků k tomu, aby získal nazpět srdce své ex.