Turboprší - Vodička, Jan, 1970- (4 Kavky s.r.o., 2021)
Turboprší je karetní postřehová hra. Oproti klasickému prší je o něco zběsilejší. Hráči hrají totiž všichni najednou a navíc hned na několik odhazovacích balíčků. Cílem hry je zbavit se všech karet z ruky. Hráč může odhodit kartu, která se shoduje s vrchní kartou některého z odhazovacích balíčků buď v barvě, nebo v hodnotě. Vše se děje opravdu rychle a chce to dobrý postřeh a rychlý úsudek