Scout - Kajino, Kei (Oink Games GmbH, 2021)
Scout je karetní hra, ve které hráči bojují všichni proti sobě coby principálové cirkusů, kteří se předhání v tom, kdo divákům předvede nejúchvatnější cirkusovou show (vyloží nejlepší karty). Jenže jednotlivým principálům chybí lidi, a tak je musí zlanařit od konkurence (získávat karty soupeře). Cílem hry je nabrat lidi, připravit show a ohromit diváky. V českém prostředí se pro hru užívá název Cirkus.