Deep sea adventure - Sasaki, Jun (Oink Games GmbH, 2016)
Deep Sea Adventure je svižná párty hra, v níž se hráči potápí pro poklady na dně oceánu a zároveň se snaží uhlídat zásobu kyslíku. Hráči se střídají v házení kostkami a v pohybu po trase, kde mohou narazit na různé druhy pokladů. Pokud se rozhodnou nějaký poklad vzít, musí se vrátit do ponorky dříve, než jim dojde společná zásoba kyslíku. Hra se skládá ze tří kol a vyhrává hráč s nejvyšší hodnotou pokladů na konci hry