Duna : impérium - nesmrtelnost - Dennen, Paul (Rexport, s.r.o., 2022)
Duna: Impérium - Nesmrtelnost je v pořadí druhé rozšíření pro deskovou hru z prostředí legendární série Duna s názvem Duna: Impérium. Rozšíření se věnuje podivnějším a obskurnějším zákoutím vesmíru Duny - tajemným Bene Tleilax, kteří provádí zakázané genetické experimenty a otevírají tak možnosti skýtající obrovskou sílu. Postup v zakázané vědě experimentální genetiky symbolizuje zbrusu nová deska, na které mohou hráči provádět výzkum díky „vzorkům“ sesbíraným z bojiště nebo díky zahrání speciálních karet. Za tyto vzorky lze nakupovat karty Tleilaxu, jejichž efekty jsou velice silné a někdy obsahují nové mechaniky