Frostpunk : desková hra - Kwapiński, Adam (ALBI Česká republika a.s., 2022)
Frostpunk je desková hra z apokalyptické budoucnosti, ve které jsou hráči lídry malé skupinky přeživších, která je sevřena všudypřítomnou zimou. Hráči musí zvládat jak budovat infrastrukturu a uspokojovat zájmy obyvatel kolonie. To mnohdy není snadné, jelikož se musí řídit jejich požadavky, které se v čase mění. Hra vychází ze stejnojmenné videohry