Wormholes - McPherson, Peter (Alderac Entertainment Group, 2022)
Ve hře Wormholes hráči sbírají cestující z planet, z nichž každý míří do jiného cíle. Tento proces vyzvedávání a dopravy však může být daleko dynamičtější, jakmile hráči vytvoří červí díry mezi různými body galaxie. Jako v každém dobrém obchodě mohou služby využívat i ostatní hráči, a to za cenu několika bodů.