Králíkovství - Garfield, Richard, 1963- (ALBI Česká republika a.s., 2017)
Králíkovství je rodinná strategická hra, ve které hráči představují králičí šlechtice, kteří ve jménu králičího krále dobývají Nový svět. Hra kombinuje mechanismy draftu karet a area-control - za pomoci získaných karet se snažíte svými ušáky obsadit co největší pásy souvislého (ideálně dobře bodovaného) území