Čtyři zahrady - Doležal, Martin (ALBI Česká republika a.s., 2023)
Čtyři zahrady jsou hra oplývající asijskou estetikou, která je založená na originálním principu otočné pagody. Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za vykládání karet krajiny a dokončování sad. Hlavní mechanikou hry je 3D věž - pagoda. Na stranách pagody jsou znázorněny zdroje. Hráči jednotlivými patry věže otáčejí, aby získali co nejlepší kombinaci zdrojů, za které pak rozšiřují svou zahradu. Zahrada se skládá z několika setů karet, které po postavení vytvářejí panorama