Pivo a chléb - Almes, Scott (ALBI Česká republika a.s., 2022)
Pivo a chléb je hra pro dva hráče, kteří soupeří mezi sebou v roli představitelů dvou rivalských vesnic ve vaření piva a pečení chleba. Hra je založená na hospodaření s kartami a surovinami, které se mění podle ročních období. Hráči musí vyrábět pivo a chléb, které jim přinášejí nejen body, ale i mince, které jim umožňují kupovat další karty. Navíc hráči musí optimalizovat své tahy a sledovat skóre soupeře