Karak II - Mikša, Petr; Hladík, Roman, 1978- (Praha : ALBI Česká republika a.s., 2023)
Karak 2 je volné pokračování populární hry Karak, tentokráte určené o něco starším hráčům. Ti vyrazí z kobek do krajiny a budou sbírat suroviny a budovat města. A samozřejmě také trénovat své bojovníky, kteří jim pomůžou porazit haldy nepřátel.
Pro hráče od 10 let
Keywords: deskové hry; board games