Karak II - Mikša, Petr (ALBI Česká republika a.s., 2023)
Karak 2 je volné pokračování populární hry Karak, tentokráte určené o něco starším hráčům. Ti vyrazí z kobek do krajiny a budou sbírat suroviny a budovat města. A samozřejmě také trénovat své bojovníky, kteří jim pomůžou porazit haldy nepřátel.