Příští stanice Londýn - Dunstan, Matthew, 1987- (Mindok ; Blue Orange, 2022)
Příští stanice Londýn je hra z kategorie flip and write, ve které hráči budují linky londýnského metra. V každém ze čtyř kol staví hráči jednu linku a snaží se propojovat obrazce na mapě tak, aby projeli co nejvíce čtvrtěmi, měli co nejvíce zastávek v jedné ze čtvrtí a překřížili řeku Temži. Zároveň se snaží, aby se v některých stanicích překřížilo co nejvíce linek metra a oni za to získali více bodů. Hru je možné oživit kartami úkolů