Chemická dobrodružství. - Sukdoláková, Milada, 1956- (Vysoká škola chemicko-technologická, 2022)
Pokračování dobrodružných komiksových příběhů dvojčat Emči, Míny a jejich kamarádky Chemule ve světě chemie.