Pamatuj na smrt - Novotný, Aleš, 1990- (Yoli (Euromedia Group), 2019)
Young adult slasher. Psychopatický vrah změnil Adamovi a jeho rodině celý život, po dvanácti letech je zločinec mrtvý, ale Adam je svědkem nálezu oběti dva roky staré vraždy... a pak zemře jeho spolužák.